2Box 9 TeaBox 9 Το κίτρινο δέντρο TEABOX NO4

Το κίτρινο δέντρο TEABOX NO4

ΤΣΑΙ TEABOX NO4

Αν σας αρέσει το λεμόνι στο τσάι σας τότε θα βρείτε σίγουρα το teabox no4 με πρασινο τσαι, αφυδατωμενη φλουδα λεμονιου και λουίζα εξαιρετική επιλογή για το ξεκίνημα της μέρας σας.

Όπως γνωρίζουμε το πράσινο τσάι φημίζεται για τις άπειρες χρήσεις του από την μείωση της αρτηριακής πίεσης ως και την πρόληψη σοβαρών ασθενειών. Ο λόγος είναι ότι το πράσινο τσάι δεν έχει υποστεί ζύμωση και έτσι έχει κρατήσει τις περισσότερες αντιοξειδωτικές του ουσίες.

Το πράσινο τσάι βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων της γλυκόζης που επιβραδύνουν την αύξηση του σακχάρου στο αίμα μετά το φαγητό. Έτσι μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους με διαβήτη.

Το πράσινο τσάι επίσης μειώνει την κακή χοληστερόλη στο αίμα και βελτιώνει την αναλογία της καλής χοληστερόλης .

Οι κατεχίνες του πράσινου τσαγιού είναι ισχυροί αντιβακτηριακοί και αντιιικοί παράγοντες.

Το πράσινο τσάι μπορεί να θεραπεύσει αποτελεσματικά τη γρίπη, το κρυολόγημα ενώ έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να εμποδίσει και την εξάπλωση πολλών ασθενειών.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το πράσινο τσάι βοηθάει στη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων. Επίσης μπορεί να προστατεύσει από το σχηματισμό θρόμβων, οι οποίοι αποτελούν την κύρια αιτία καρδιακών προσβολών.

Η λουίζα με άρωμα φρεσκοτριμμένου λεμονιού και λαμπερό χρώμα είναι διάσημη για τις σπουδαίες φαρμακευτικές της ιδιότητες κάποιες από τις οποίες θα δείτε παρακάτω.

  • Η λουίζα έχει αγχολυτική δράση έτσι προσφέρει πνευματική χαλάρωση και ηρεμία.
  • Καταπολεμά την ακμή λόγω των αντισηπτικών ιδιοτήτων της και διατηρεί το δέρμα υγιές.
  • Είναι αντιφλεγμονώδης καθώς προστατεύει από διάφορες καταστάσεις, όπως στον πόνο από αρθρίτιδα.
  • Σταματάει σωματικές διαταραχές και ενοχλήσεις αφού χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της αιμορραγίας και της διάρροιας.
  • Η λουίζα μπορεί να μειώσει τον πυρετό συμβάλλοντας στην έκχυση περισσότερου ιδρώτα και βοηθώντας έτσι τη θερμοκρασία του σώματος να παραμείνει σε φυσιολογικό επίπεδο.
  • Τέλος η λουίζα καταπολεμά τη γήρανση καθώς οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες που περιέχει η λουίζα καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται στον οργανισμό και είναι υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος.

 

Το λεμόνι  είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και φλαβονοειδή κι έτσι ενισχύει τη φυσική άμυνα του οργανισμού απέναντι στις λοιμώξεις αλλά και κάθε είδους γρίπη.

Επίσης προστατεύει τα αιμοφόρα αγγεία  έτσι σε ένα μεγάλο βαθμό βοηθά στην πρόληψη εσωτερικών αιμορραγιών.

Το κιτρικό οξύ του λεμονιού βοηθά να διαλυθούν οι πέτρες στη χολή και τα νεφρά.

Τέλος το λεμόνι βοηθά στις δηλητηριάσεις ιδιαίτερα από οστρακοειδή και ενεργεί ως αντίδοτο.

Εσείς λοιπόν είστε έτοιμοι να απολαύσετε τα οφέλη του teabox no4 ?

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ

ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ

Το τσάι του βουνού είναι το πιο δημοφιλές και ίσως το πιο αγαπημένο βότανο που διαθέτει η Ελλάδα. Γνωστό και σαν ¨το...