Καθημερινή αποτοξίνωση

#5 Πράσινο τσάι με Μάτσα

  • 100% φυσικό τσάι
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
  • Χωρίς ζάχαρη
  • Χωρίς γλυκαντικές
  • Bio / Organic

Σύμφωνα με το μύθο, το τσάι Matcha καλλιεργήθηκε πρώτη φορά στην περιοχή Uji στις αρχές του 13ου αιώνα. Το έδαφος που είναι πλούσιο σε ασβέστιο αλλά και η ομιχλώδης περιοχή προσφέρει τις τέλειες προϋποθέσεις για το συγκεκριμένο τσάι. Η κατανάλωση του συγκεκριμένου μείγματος σε καθημερινή βάση, προσφέρει πολύ υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών. Σύμφωνα με μελέτες ένα ποτήρι μάτσα ισοδυναμεί με τουλάχιστον δέκα ποτήρια οποιουδήποτε άλλου πράσινου τσαγιού όσον αφορά την διατροφική του αξία και την περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες.

  • Βιολογικό πράσινο τσάι Sencha
  • Βιολογικό πράσινο τσάι Matcha
  • Gluten free

Λειτουργεί σαν μία υψηλής ποιότητας καθημερινή πολυβιταμίνη, με αφθονία μέταλλων- ιχνοστοιχείων, μια πολύ καλή πηγή βιταμίνης C, καθώς και σημαντικά μέταλλα όπως το σελήνιο, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο. Το μείγμα αυτό αποτελεί ένα υγιές υποκατάστατο του καφέ, καθώς η σκόνη Matcha περιέχει πολύ λιγότερη αναλογία καφεΐνης από τον καφέ, παρέχει μια σταθερή απελευθέρωση ενέργειας μεγάλης διάρκειας χωρίς την απότομη αύξηση των επιπέδων κορτιζόλης (όπως ενεργεί ο καφές) και δεν επιβαρύνει τους επινεφρίδιους αδένες.

Συστατικά: σκόνη Matcha και πράσινο τσάι, βιολογικής καλλιέργειας

Ποσότητα2.5 gΘερμοκρασία νερού80-90°CΧρόνος εμβαπτίσματος1-3 λεπτά

Ώρα:
Πρωί – Μεσημέρι

Βαθμολογία:
95%

Επίγευση:
Απαλή οξυτητα

Άρωμα:
Γρασίδι

Loved:
Στην Ιαπωνία

Είναι η ώρα να απολαύσετε ένα, πραγματικό τσάι και να πρωτοτυπήσετε προσφέροντας στους πελάτες σας τις καινοτόμες συσκευασίες του ΤΕΑΒΟΧ

Μία συσκευασία TeaBox περιέχει 12 ατομικά κουτάκια με το καθένα μέσα να φέρει ένα βιοδιασπώμενο φακελάκι 2,5 γραμμαρίων αλεσμένου τσάι του βουνού. Έχουμε επιλέξει διαφορετικές ποικιλίες βιολογικού τσαγιού και δημιουργήσαμε ένα μείγμα με έντονα αρώματα και ισορροπημένη γεύση.

bag-teabox
Box
100g / 12 φακελάκια 
bag-loose-leaf
Χύμα
100g
doypack
Doypack
100g  
jar
Βαζάκι
100g /12 βαζάκια

Όλες οι συσκευασίες Teabox είναι εντελώς απαλλαγμένες από πλαστικό.

Βραβευσεις