Το κάθε τσάι φτιάχνεται με διαφορετικό τρόπο ώστε να αποδώσει καλύτερα τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του κι αυτό έχει να κάνει με τη θερμοκρασία που έχει το νερό όταν έρχεται σε επαφή με το τσάι, αλλά και με το χρόνο που παραμένει μέσα σε αυτό.
Νο1 TΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ 95-100 °C (4-8 min)
Νο2 Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 80-90 °C (4-6 min)
No3 Ο ΗΡΕΜΟΣ ΗΛΙΟΣ 85-100 °C ( 5-8 min)
Νο4 ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΔΕΝΤΡΟ 60-80 °C ( 6-8 min)
No5 H ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΓΑΙΑ 95-100 °C (3-5 min)
Νο6 ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ 90-95 °C (5-7 min)
No7 O ΦΡΕΣΚΟΣ ΑΕΡΑΣ 85-100 °C (7-10 min)
No8 O ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 90-100 °C (7-10 min)
No9 ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 70-90 °C (7-10 min)
No10 O ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΙΝΚΑΣ 70-90 °C (7-10 min)