Ο ηρεμος ηλιος

#3 Χαμομηλι

0.0 rating
0 reviews

  • 100% φυσικό τσάι

  • Χωρίς συντηρητικά

  • Χωρίς ζάχαρη

  • Χωρίς γλυκαντικές

Σε ένα από τα πιο αγαπημένα βότανα του ελληνικού λαού συγκαταλέγεται το χαμομήλι, καθώς είναι κατάλληλο για τις βρεφικές ηλικίες ακόμα για τα πολλαπλά οφέλη του, τα οποία δρουν τόσο στην ψυχική όσο και στην σωματική υγεία του ανθρώπου. Είναι γνωστό ότι το χαμομήλι ανακουφίζει από έντονα συναισθηματικά προβλήματα γι` αυτό χρησιμοποιείται κατά της αϋπνίας, σε καταστάσεις στρες, ημικρανίες, νευραλγίες και ζαλάδες.

  • Μίγμα χαλάρωσης
  • Gluten free
  • Caffeine free

Περί υγείας:

Γνωστό από την αρχαιότητα το χαμομήλι εκτιμάται για τα πολλαπλά οφέλη που παρέχει στην υγεία μας. Το όνομά του προέρχεται από το μέγεθος και το άρωμα του. Είναι ένα χαμηλό φυτό (ποώδες) και έχει άρωμα που μοιάζει με του μήλου.
Ακόμα εφαρμόζεται τοπικά πάνω σε διάφορες φλεγμονές, όπως των ματιών ή του δέρματος, της ουλίτιδας & επουλώνει τις πληγές και τα εγκαύματα λόγω των αντισηπτικών ιδιοτήτων .

Ποσότητα3.1 gΘερμοκρασία νερού95°CΧρόνος εμβαπτίσματος2-4 λεπτά

Ώρα:
Βράδυ

Ένταση:
97%

Επίγευση:
Απαλή

Άρωμα:
Άνοιξης

Διάθεση:
Χαλάρωσης

Είναι η ώρα να απολαύσετε ένα, πραγματικό τσάι και να πρωτοτυπήσετε προσφέροντας στους πελάτες σας τις καινοτόμες συσκευασίες του ΤΕΑΒΟΧ

Μία συσκευασία TeaBox περιέχει 8 ατομικά κουτάκια με το καθένα μέσα να φέρει ένα βιοδιασπώμενο φακελάκι 3,1 γραμμαρίων με ολόκληρους ανθούς χαμομηλιού. Έχουμε επιλέξει εκλεκτή ποικιλία και δημιουργήσαμε ένα μείγμα με φυσικά αρώματα και ισορροπημένη γεύση

bag-teabox50g / κουτάκιbag-doypack50 g /doypackbag-simple2,5 g / φακελακι

Reviews

Επισκόπιση
0
0.0 rating
0 στα 5, βάσει 0 αξιολογήσεων
Κάντε αξιολόγηση

Απο το Blog μασ

Μετάβαση στο περιεχόμενο