Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

#2 Πρασινο Τσαι

5.0 rating
1 reviews

  • 100% φυσικό τσάι

  • Χωρίς συντηρητικά

  • Χωρίς ζάχαρη

  • Χωρίς γλυκαντικές

Η ιστορία του πράσινου τσαγιού ξεκινάει τον έκτο αιώνα από την Κίνα. Λίγο αργότερα εισήχθη και στην Ιαπωνία, όπου κατά τον δέκατο έκτο αιώνα πρωτοεμφανίζεται η τελετή τσαγιού. Την ίδια εποχή το πράσινο τσάι γίνεται δημοφιλές και στην Ευρώπη. Εκτός από την σημαντική θέση που κατέχει στο πολιτισμό της Κίνας και της Ιαπωνίας, το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες που συμβάλλουν στην καταπολέμηση ασθενειών, του καρκίνου και των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

  • Μίγμα Sencha
  • GunPowder
  • Gluten free

Περί υγείας:

Αν και είναι γνωστό από αιώνες ότι το πράσινο τσάι κάνει καλό στην υγεία, μόνο πρόσφατα οι θεραπευτικές του ιδιότητες διερευνήθηκαν επιστημονικά. Έρευνες δείχνουν ότι εμποδίζει τη συσσώρευση χοληστερόλης στις αρτηρίες και εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Επίσης, είναι γνωστό ότι το πράσινο τσάι διασπά το λίπος και αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο «καίγεται» το λίπος στο σώμα μας.

Ποσότητα2.5 gΘερμοκρασία νερού80°CΧρόνος εμβαπτίσματος1-3 λεπτά

Ώρα:
πρωί

Ένταση:
93%

Επίγευση:
Απαλή

Άρωμα:
Φύσης

Διάθεση:
Αναζωογόνησης

Είναι η ώρα να απολαύσετε ένα, πραγματικό τσάι και να πρωτοτυπήσετε προσφέροντας στους πελάτες σας τις καινοτόμες συσκευασίες του ΤΕΑΒΟΧ

Μία συσκευασία TeaBox περιέχει 8 ατομικά κουτάκια με το καθένα μέσα να φέρει ένα βιοδιασπώμενο φακελάκι 2,5 γραμμαρίων αλεσμένου πράσινου τσαγιού. Έχουμε επιλέξει 2 από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες πρασίνου τσαγιού και δημιουργήσαμε ένα μείγμα με φυσικά αρώματα και απαλή γεύση.

bag-teabox100g / κουτάκιbag-doypack100 g /doypackbag-simple2,5 g / φακελακι

Reviews

Επισκόπιση
5
5.0 rating
5 στα 5, βάσει 1 αξιολόγησης
Κάντε αξιολόγηση

Έχει μπει στην καθημερινότητα μου

5.0 rating
08/04/2020

Το παίρνω για αδυνάτισμα και σε αντίθεση με αλλά πράσινα τσάι δεν με ενοχλεί καθόλου η οξύτητα του στο στομάχι.

Μαρία_Βα

Απο το Blog μασ

Μετάβαση στο περιεχόμενο